Zablistajte u novogodišnjoj noći! Nudimo Vam specijalan popust za praznike, wonder tretman za 50% popusta.

Wonder tretman u trajanju od 25 minuta ima istu potrošnju mišićne energije, metabolički proces i potrošnju kalorija kao nekoliko sati treninga u teretani. Samo 4 tretmana zamenjuje 6 meseci tradiciolnog fitnessa. Rezultati su vidljivi već posle prvog tretmana.

Wonder pruža jedinstvenu, fokusiranau i selektivnu elektromagnetnu mišićnu stimulaciju visokog intenziteta koja može da se primeni istovremeno na šest mišićnih zona: mišići abdomena, mišići zadnjice, mišići ruku, bočni stomačni mišići, kvadriceps i zadnja loža. Kao što smo već pomenuli Wonder tretman ima sposobnost da proizvede hiljade jakih i dubokih mišićnih kontrakcija koje mogu izazvati trenutnu i radikalnu regeneraciju mišića.

Nemojte propustiti ovu decembarsku akciju, posebno ukoliko planirate zimovanje, kada logično razmišljamo o skijanju.

Za odlazak na skijanje potrebno je da se pripremite vežbama koje aktiviraju iste mišiće kao i kretanje na skijama, odnosno vežbe za jačanje mišića nogu i zadnjice ali je neophodno vežbati i stabilizaciju zglobova.

Dočekajte sezonu spremni i iskoristite ovu fenomenalnu decembarsku akciju!

Na vama je samo da se opustite i uživate. Akcija za Wonder tretman traje do kraja decembra zato požurite, nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku i rezervišite svoj termin.

Prodaja Wonder prestige aparata

Takođe ukoliko ste zainteresovani da kupite wonder tehnologiju proverite nova uslugu koju vam možemo ponuditi je prodaja Wonder Prestige aparata. Ukoliko vas interesuju detaljnije informacije kada je u pitanju kupovina Wonder Prestige aparata i naručivanje istog, možete nas kontaktirati putem maila: sales.serbia@wonder-world.clinic

Detaljnije informacije o ovoj ponudi možete videti na stranici Wonder.