FullFit EMS Studio se bavi izvođenjem EMS treninga i Wonder tretmana, prodajom opreme za EMS treninge, što uključuje AQ8 sistem i opremu za Wonder tretmane. Dodatno pružamo usluge savetovanja i obuku novih kadrova. Vođenje treninga, poslovne strategije, marketing, kvalitet poslovanja koji je na visokom nivou, iskustvo to je sve sastavni deo FullFit EMS Studia. Pridružite se ovom iskusnom i odabranom timu, još danas.

Bez obzira da li ste rekreativac, profesionalni sportista ili želite da smršate, preoblikujete svoje telo, popravite kondiciju, držanje ili se oporavljate od neke povrede – FullFit EMS Studio je pravo mesto za vas. FullFit EMS Studio uspešno posluje od 2018. godine i jedinstven je po mnogo čemu, jer ćete na jednom mestu dobiti stručne savete, neophodnu podršku i sve što Vam je potrebno da dođete do savšeno oblikovanog tela i vrhunske forme. Neke od usluga koje možete očekivati kod nas su individualni EMS trening, EMS trening u paru, individualni fitnes trening kao i vođeni odnosno grupni trening.

Fitnes klub FullFit

EMS je elektro mišićna stimulacija, koja se postiže upotrebom posebne opreme, koja izaziva kontrakciju mišića regulisanjem strujnog impulsa. Ova stimulacija se može usmeriti ka pojedinim delovima tela, odnosno na određenu grupu mišića ili na veću grupu mišića, sve zavisi od vašeg krajnjeg cilja. Najvažnije od svega jeste da je ovaj tretman u potpnosti bezbedan. Više o EMS treningu pogledajte ovde »

Naša posebna ponuda, koja je vezana za EMS trening jesu i Wonder tretmani. Wonder je prva i jedina estetska tehnologija koja kombinuje fokusiranu elektromagnetnu emisiju i selektvnu neuromišićnu stimulaciju visokog inteziteta. Neke od prednosti koje možete očekivati ukoliko se odlučite za Wonder tretman su:

- Tretman traje samo 25 minuta
- Moguće je da potpuno preoblikujete svoje telo, brzo, jednostavno i bezbedno
- Momentalni gubitak kilograma
- Povećanje mišićne mase.

Više detalja o wonder tretmanu pogledajte na stranici Wonder.

Osim EMS treninga i drugih usluga koje smo naveli FullFit se bavi i prodajom opreme za EMS treninge kao i AQ8 sistema. Više o ovoj ponudi možete videti na stranici AQ8 – Prodaja EMS opreme.

Naš tim čine ambiciozni, kreativni i visoko stručni profesionalci koji su potpuno posvećeni klijentima, što pokazuju svojom angažovanošću kroz tretmane koje nudimo. Personalni treneri FullFit fitnes centra spremni su da budu oslonac na putu do postizanja svakog zadatog cilja. Stručni treneri FullFit fitnes centra će za svakoga od Vas da osmisli individualni plan vežbanja i poseban plan ishrane, koje zatim možete sprovoditi samostalno ili u paru, jednom, dvaput ili tri puta nedeljno, što zavisi od broja treninga koje vi birate.

Naša misija je da putem redovnog usavršavanja i praćenja inovacija poboljšamo Vaš svet sporta kao i da Vam pružimo najbolje moguće uslove za treniranje. Kada govorimo o uslovima za treniranje bitan je prostor za trening. Prostor za vežbanje je prostran i pažljivo uređen, kako bi vam pružio odgovarajuću i prijatnu atmosferu, uz higijenske standarde na veoma visokom nivou. Radimo toko celog dana, što Vama pruža mogućnost da što bolje organizujete svoje vreme.

Naša vizija je da kroz pružanje pomoći u iskorišćavanju svih mogućnosti tehnologije u svetu fitnesa i predstavljanje novih tehnologija u sportu svim staležima, izgradimo novo i moderno društvo.

FullFit EMS studio predstavlja mesto na kojem ćete izgraditi svoje telo na najbolji mogući način uz našu podršku i stručnu pomoć. Na stranici cenovnik možete videti koje pakete imamo u ponudi. Važno je napomenuti da uz svaki paket u cenu je uključena i kompletna oprema potrebna za trening i higijenska sredstva. Probni trening je besplatan!

Potrebno je samo da dođete, dalja motivacija će dolaziti srazmerno sa brzinom postizanja rezultata. Sigurno je to da kod nas možete preoblikovati i zategnuti telo u veoma kratkom roku, bez mnogo znoja i truda. Budite korak ispred drugih jer EMS trening vam to omogućuje.

Smešteni smo na Novom Beogradu u blizini Sava Centra i nudimo Vam fleksibilno vreme za zakazivanje termina, kako biste što lakše trening uskladili sa ostalim obavezama.

Očekujemo Vas!

Prostorije fitnes centra FullFit EMS Studio trening Kupatilo FullFit EMS Studio