Da li odabrati individualni EMS trening ili individualni fitnes trening? Na to pitanje jedino Vi možete dati odgovor. Personalni treninzi u bilo kom obliku podrazumevaju da je uz Vas personalni trener koji će Vas bodriti I motivisati da ostvarite svoje ciljeve.

Delimično možete odgovoriti na prvo pitanje, postavljanjem drugog pitanja. Koliko brzo želite da ostvarite zadate ciljeve? U zavisnosti od toga koliko ste ambiciozni zavisii to da li ćete odabrati standardni fitnes trening ili EMS trenig.

Naravno ova tema se drži toga da ste odabrali personalni trening. Na raspolaganju su Vam uvek opcije kao što je grupni trening ili vođeni trening, kao i trening u paru. Više o tome možete videti u narednim temama gde opisujemo celokupni AQ8 System koji se koristi kod EMS treninga.

Individualni trening predstavlja dobro rešenje ukoliko želite da se fokusirate na svoj zadatak, bez obzira šta on obuhvata. Mršavljenje, oblikovanje tela, poboljšanje kondicije, rehabilitacija, poboljšavanje zdravstvenog stanja, sve ovo su validni razlozi da biste odabrali personalni trening. Tu ste Vi i Vaš personalni trener, kao i vaša odlučnost da Vaše želje i ambicije pretvorite u stvarnost.

Ukoliko želite da znate nešto više o individualnom EMS treningu ili individualnom fitnes treningu možete pogledati našu stranicu sa uslugama. Osim za personalni trening na ovoj stranici možete pronaći informacije vezane za grupni trening kao što je EMS u paru ili možete se upoznati sa terminom vođeni treninzi.

Personalni treninzi